Şbt

Değerli öğrencilerimiz, Okul Meclisimizin Şubat ayı için belirlediği etkinlik kapsamında kitap okuma saati düzenlenecektir. Aşağıda verilen takvim doğrultusunda kitaplarınızı getirmeyi unutmayınız.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönemi yapılan karne töreni ile sona ermiştir. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerimizin hazırladıkları çalışmalar giriş katta sergilenmektedir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçenin ilk dil bilgisi kitabı ve ilk sözlüğü olan Dîvânu Lugâti't-Türk'ü tanıtan panolar hazırlandı. Dîvânu Lugâti't-Türk'ten seçilen sözcüklerle sınıflarımızda "Anlamını Bul" ve "Hatırlatmaca" etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

El Sanatları Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencilerimiz dönem sonu etkinlikleri kapsamında ''Ebru Sanatı Çalışması'' yaptılar.

Ock

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerimiz ders kapsamında materyal örneği hazırladılar.

Ock

Okul Öğrenci Meclisimizin bu ay ki etkinliği olan "Okul zilinin öğrenci ve öğretmenlerimizin oylamasıyla değiştirilmesi" kapsamında oylama yapılmıştır. Etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimize, katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

İstanbul Gençlik Oyunları kapsamında düzenlenen koşu müsabakasında öğrencimiz Zeynep İstanbul dördüncüsü olmuştur. Beden Eğitimi öğretmenlerimiz ve müsabakaya katılan öğrencilerimizi kutlar, başarılar dileriz.

Ock

8-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası kapsamında enerji verimliliği kültürünün toplumda yaygınlaşması için lise öğrencilerimiz ve uygulama anasınıfı öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ock

Değerler Kulübü öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından Çedes projesi kapsamında Müftülük personeli Sn. Hacer Akdolun'un sunumlarıyla öğrencilerimize yönelik ''Yardımlaşma ve Merhamet'' konulu bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Ock

Okul Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize yönelik ''Bağımlılıkla Mücadele'' semineri düzenlenmiştir. Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmenleri ve 12. sınıf öğrencileri Geleneksel Kahvaltı Etkinliğinde bir araya geldiler. Bu yıl 6.sı düzenlenen kahvaltı etkinliği ile öğretmen ve öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirdiler.

Ock

Sincan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şcoala Superioară Comercială "Nicolae Kretzulescu" kuruculuğunda; Adalar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Sincan Anadolu Lisesi, Altındağ Yıldırım Beyazıt Fen Lisesi, Şehit Mehmet- Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Siyavuşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okullarının katılımıyla yürütülen eTwinning projemiz Avrupa projeleri kategorisinde yerini aldı.

11 öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Aralık 2023- Mayıs 2024 tarihleri arasında yürütülecek projemiz temelde öğrencilerimizin sürdürülebilir gelecek kavramını içselleştirmesini amaçlayan bir çevre projesidir. Yaşadığımız gezegenin sahibi değil bir parçası olduğumuz gerçeği üzerinde düşünüp bu doğrultuda üzerimize düşen sorumlulukları gerçekleştirmekle kalmayıp yapacağımız etkinliklerle daha görünür hale getireceğiz.

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Öğretmeni Nilay GÜNEY'in danışmanlığında yürütülen projemize logo çalışması ile başlayarak start verilmiştir. 11 okulun logo tasarımlarından 693 kişinin oylaması ile proje logomuz seçilmiştir.

Ara

Öğrencilerimiz ''Dilimizin Zenginlikleri'' Projesi kapsamında Mehmet Akif'in eseri Safahat'tan seçtikleri sözcüklerle pano hazırlamışlardır.

Ara

İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür'ün başkanlığında gerçekleşen Bahçelievler ilçesi "Okul ve Kurum Müdürleri Buluşmaları" okulumuzda yapıldı. Toplantı salonu hazırlığı, kokteyl hazırlığı ve programda emeği geçenlere teşekkür ederiz.