T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Siyavuşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"RECYCLE OF RECYCLE" ETWINNING PROJEMİZ BAŞLADI

Sincan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şcoala Superioară Comercială "Nicolae Kretzulescu" kuruculuğunda; Adalar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Sincan Anadolu Lisesi, Altındağ Yıldırım Beyazıt Fen Lisesi, Şehit Mehmet- Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Siyavuşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okullarının katılımıyla yürütülen eTwinning projemiz Avrupa projeleri kategorisinde yerini aldı. 

11 öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Aralık 2023- Mayıs 2024 tarihleri arasında yürütülecek projemiz temelde öğrencilerimizin sürdürülebilir gelecek kavramını içselleştirmesini amaçlayan bir çevre projesidir. Yaşadığımız gezegenin sahibi değil bir parçası olduğumuz gerçeği üzerinde düşünüp bu doğrultuda üzerimize düşen sorumlulukları gerçekleştirmekle kalmayıp yapacağımız etkinliklerle daha görünür hale getireceğiz.

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Öğretmeni Nilay GÜNEY'in danışmanlığında yürütülen projemize logo çalışması ile başlayarak start verilmiştir. 11 okulun logo tasarımlarından 693 kişinin oylaması ile proje logomuz seçilmiştir.

02-01-202402-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 17:08 - Görüntülenme: 108
  Beğen | 1  kişi beğendi