Mrt

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerimiz manken bebekler ve çeşitli materyaller kullanarak bebek bakımı uygulaması yaptı.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İSG uzmanı Kenan KALAYCI tarafından okulumuz konferans salonunda tüm öğretmenlere İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi verilmiştir.

Şbt

Mesleki eğitimin öneminin ve farkındalığın arttırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında Bülent Ecevit Ortaokulu alan tanıtımları için okulumuzu ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Öğretmeni Nilay GÜNEY'in danışmanlığında yürütülen "Recycle of Recycle" eTwinning projesi kapsamında geri dönüşüm ile ilgili farkındalık oluşturmak için pano hazırlandı.

Şbt

11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz Bahçelievler Belediyesi'nin düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı. Öğrencilerimizi ağırlayan Bahçelievler Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Şbt

26 Şubat-3 Mart 35. Vergi Haftası kapsamında EBA'da yer alan eğitim videoları tüm sınıflarda izletilmiştir. "Vergi Geleceğimizin Anahtarıdır."

Şbt

Türkiye Yüzyılı Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Atletizm Turnuvası'nda okulumuz ikinci olmuştur. Okulumuza bu alanda bir başarı daha getiren öğrencilerimiz Zeynep, Büşra, Zeynep Sude, Esma ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hazal Gamze Taşpınar'ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek okul ve alanlar hakkında bilgi aldı. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

"Vegan Mutfak ve Ambalaj Tasarımı" Erasmus+ projesi kapsamında İspanya ve Romanya'daki stajlarını tamamlayan Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerimiz deneyimlerini arkadaşlarıyla paylaşmak amacıyla bir sunum gerçekleştirdi. Yaptıkları çalışmaları anlatan öğrencilerimiz, projenin içeriği, aşamaları ve sonuçları hakkında bilgiler verdi ve arkadaşlarının sorularını yanıtladı. Ayrıca projeyle ilgili hazırlanan broşürler öğrencilerimize dağıtıldı. Projede emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz Veli Deniz ile Emine Hocaoğlu'na teşekkür ederiz.

Şbt

Bahar şenlikleri kapsamında yapılan sınıflar arası voleybol turnuvasında 9. sınıflar kademesinde 9/P birinci, 9/F ikinci, 9/Y üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı Genelge doğrultusunda 20-23 Şubat 2024 tarihleri arası tüm öğrencilerimize iş kazası ve meslek hastalıklarına karşı "Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" verildi.

Şbt

Uygulama sınıfı öğrencilerimizle çömlek çalışması yapıldı. Minik öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları boyayarak farklı ürünler ortaya çıkardı.

Şbt

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerimiz uygulama derslerinde "Hikaye Önlükleri ve Kaşık Kukla" çalışmaları hazırladı.

Şbt

Uygulama sınıfı öğrencilerimizle "C Vitamini Şenliği" düzenlendi.

Şbt

Okul Öğrenci Meclisimizin Şubat ayı etkinlikleri kapsamında belirlediği "Siyavuşpaşa'da kitap okuma saati" etkinliğimiz 15 Şubat Perşembe günü yapıldı.