Nis

İstanbul Valiliğimizin uhdesinde yürütülen "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz kütüphanemizde kitap okuma etkinlikleri gerçekleştirdi.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde özel eğitim sınıfımız pano hazırladılar.

Nis

Öğrenci meclisimizin Mart ayı çalışmaları kapsamında; pati dostumuz Siya’nın bakımı ve hayvanların yaşamımıza pozitif duygusal gelişimini destekleyici farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Kutadgu Bilig" okumaları kapsamında Anlamını Bul ve Kare Bulmaca etkinliği, Nesne Tasarımı Sergisi yapılarak mart ayı etkinlikleri tamamlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Moda tasarımcısı stilist ve yazar Nur Sezgin okulumuzu ziyaret ederek moda tasarım öğrencileri ile bir araya geldi. Sezgin hazırladığı sunumun yanı sıra gerçekleştirdiği workshopla mesleki deneyimlerini uygulamalı olarak öğrencilere aktardı. Sezgin sunumunda silüet çizim ve giydirme teknikleri ile kumaş renklendirme üzerine bilgiler verdi. Moda tasarımın her zaman geçerli bir meslek olduğunu belirten Sezgin değerli bilgi ve deneyimleri ile öğrencilerimize ilham kaynağı olmuştur. Kendisine okulumuza yaptığı ziyaretten ve paylaştığı değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Karabük ilinde düzenlenen Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Elif Nur Kılınç Genç Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bahçelievler Belediyesi işbirliğiyle Bahçelievler Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize "Kuleden İniş ve Tırmanma ile Afet Farkındalık Eğitimi " verildi.  Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Olası bir deprem esnasında nasıl davranılması gerektiğinin öğretilmesi amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikata anasınıfı öğrencilerimiz dahil tüm öğrencilerimiz ve personel katıldı. Öğrenci ve personelimiz sınıfları ve katları 3 dakika içerisinde boşaltarak bahçede toplandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde şehitlerimizi saygıyla anarken zaferin coşkusunu yaşadık. Öğrencilerimiz okul bahçesinde gerçekleşen törenin yanısıra destansı bu zaferin kahramanlarını yad eden afişler ve dönemin dünya gazetelerinde yer almış Çanakkale Savaşı haberlerine dair gazete küpürlerinden oluşan bir pano hazırladı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Rehberlik Servisi çalışmaları kapsamında tüm 12. sınıf öğrencilerimizle İstanbul Arel Üniversitesi'ne gezi düzenlenerek bilgilendirme ve tanıtım yapıldı.

Mrt

Rehberlik Servisi çalışmaları kapsamında 12. sınıf öğrencilerine Kent Üniversitesi işbirliği ile meslek tanıtım seminerleri gerçekleştirildi.

Mrt

Mesleki eğitimin öneminin ve farkındalığın arttırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu alan tanıtımları için okulumuzdaydı. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Temel Beceri Atölyeleri uygulamaları kapsamında 13 Mart Çarşamba günü El Sanatları Teknolojileri Alanı öğrencilerimizle ahşap peçetelik çalışması yapıldı.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okulumuz Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü pano çalışması hazırladı. Bilim ve Teknoloji Haftası ülkemizde bilgi toplumu yaratmak, öğrencilerde bilime, gelişen ve değişen teknolojiye ilginin artması, bilgi, beceri ve yeteneklerinin geliştirilmesi amacıyla kutlanmaktadır.

Mrt

Moda Tasarım Teknolojileri Öğretmeni Nilay GÜNEY'in danışmanlığında yürütülen "Recycle of Recycle" eTwinning projesi kapsamında "Güvenli İnternet Günü" bilinçli internet kullanımı farkındalık oluşturma çalışması yapıldı.