May

Okulumuzda düzenlenen masa tenisi turnuvasında final oynayan öğrencilerimizi kutlar, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Geleneksel Sanatlar Kulübü danışman öğretmenleri Halime KOCATÜRK ve Gamze ÖZDAMAR danışmanlığında kulüp öğrencileri ile anneler günü panosu hazırlandı. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

"Anneliği yüreğinde hisseden herkesin ve hasretle anılan melek annelerin Anneler Günü kutlu olsun."

May

İletişim kurmak, iş birliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak ve bu topluluğun bir parçası olmak "9 Mayıs eTwinning Günü" kutlu olsun.

May

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı sınıflar arası bilgi yarışması büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti. Yarışmanın kazananı 9-C sınıfını ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Heyecan dolu geçen sınıflar arası voleybol turnuvasında 11. sınıflarda 11/P birinci, 11/M ikinci ve 11/C üçüncü oldu. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve turnuvayı düzenleyen beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda 9. sınıflar arası Türk Dili ve Edebiyatı dersi bilgi yarışması düzenlendi. Katılan tüm sınıflarımıza teşekkür eder, birinci olan 9/B sınıfını tebrik ederiz.

May

Uygulama sınıflarımızın portfolyo sunumu ve anneler günü kutlama etkinliği yapıldı. Tüm annelerimiz iyi ki varsınız!

May

Öğretmen ve öğrencilerimiz Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anneler Günü programına katıldı.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi çerçevesinde "Beyit Okuma, Grafiti Çalışmaları ve Bu Nedir?" etkinlikleri gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

12-B sınıfı öğrencilerimiz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizin eşliğinde Masumiyet Müzesi'ni ziyaret ettiler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Pazarlama Alanı 9. sınıf öğrencileri ve alan öğretmenlerimiz piknik düzenledi.

Nis

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Öğretmeni Nilay GÜNEY'in danışmanlığında yürütülen "Recycle of Recycle" eTwinning projesinin tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Nis

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı 11. sınıf öğrencileri ve alan öğretmenlerimiz Darülaceze'yi ziyaret ederek hazırladıkları hediyeleri takdim ettiler.

Nis

Okulumuz Coğrafya öğretmeni Binali FIRAT rehberliğinde öğrenciler arası ''Masa Tenisi Turnuvası'' başladı.

Nis

Okulumuz Pazarlama Alanı 10. sınıf öğrencileri ve alan öğretmenlerimiz piknik düzenledi.