Nis

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Öğretmeni Nilay GÜNEY'in danışmanlığında yürütülen "Recycle of Recycle" eTwinning projesinin tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Nis

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı 11. sınıf öğrencileri ve alan öğretmenlerimiz Darülaceze'yi ziyaret ederek hazırladıkları hediyeleri takdim ettiler.

Nis

Okulumuz Coğrafya öğretmeni Binali FIRAT rehberliğinde öğrenciler arası ''Masa Tenisi Turnuvası'' başladı.

Nis

Okulumuz Pazarlama Alanı 10. sınıf öğrencileri ve alan öğretmenlerimiz piknik düzenledi.

Nis

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Alanı 11/M, 10/M öğrencileri ve Moda Tasarım Teknolojileri öğretmeni Fatma Eriş ve Hacer Akdemir ile Sarıyer Sadberk Hanım Müzesi  “Osmanlı Dönemi Yetişkin ve Çocuk Kıyafetleri Sergisi” ziyaret edildi. Ardından öğrencilerimiz Emirgan Korusunda bulunan lale festivaline katıldı.

Nis

Okul Öğrenci Meclisimiz ile kültür ve doğa gezisi düzenlendi.

Nis

Okulumuzun Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri öğretmenleriyle birlikte IBAKTECH – 14. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti.

Nis

Uygulama sınıflarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Nis

El Sanatları Teknolojileri Alanı öğretmenlerimizin öncülüğünde Tasarım Beceri Atölyesinde "Ebru Sanatı Uygulaması" öğrencilerimizin katılımıyla devam ediyor.

Nis

Çedes kapsamında Din Kültürü öğretmenlerimiz ile birlikte tüm öğrencilerimizin katılımıyla ramazan kolisi hazırlandı. Her sınıf bir koli hazırlayarak etkinliğe katkı sağladı. Koliler hazırlanırken öğrencilerimiz ufakta olsa koliye birşey koyarak yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini hatırladı. Okulumuzdaki ihtiyaç sahibi öğrenciler tespit edilerek Okul Müdürümüzün katkılarıyla ramazan kolileri evlerine bırakıldı. Bu etkinliğe katkı sağlayan başta Din Kültürü öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, desteklerini bizden esirgemeyen Okul Müdürümüz Ahmet Akdemir’e teşekkür ederiz.

Nis

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrenci ve öğretmenlerimiz "Emirgan Korusu ve Lale Festivali" gezisi düzenledi.

Nis

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerinin derste yapmış olduğu ürünlerden oluşan “Kağıt Hamurundan Kanvas Tablo” çalışmaları okul girişinde sergilendi.

Nis

"19-25 Mart Kitap ve Kütüphaneler Haftası" kapsamında okulumuzda farkındalık çalışması olarak pano düzenlendi ve kütüphanemizde farklı zamanlarda öğrencilerimiz kitap okuma saati yaptı.

Nis

İstanbul Valiliğimizin uhdesinde yürütülen "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz kütüphanemizde kitap okuma etkinlikleri gerçekleştirdi.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde özel eğitim sınıfımız pano hazırladılar.