TUBİTAK 4006 PROJELERİMİZİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kullanılmıs lastiklerin sanatla birlesmesi projemiz Danışman Öğretmeni Ayşen Poyrazoğlu ve öğrencileri tarafından yürütülüyor.

03-06-2021 03-06-2021 03-06-2021
Görme engellilerin bastonları bel üstü engellerde ise yaramayabiliyor. Engelli birey engele çarpıp, düsebilir ve yaralanabilir. Arduino temelli akıllı kıyafetler Ve takılar tasarlayıp çarpısmaları ve yaralanmaları ortadan kaldırmak veya azaltmak ve ögrencilerimizin, görme engellilerin günlük hayatta karsılastıkları zorlukların farkına varması ve farkındalıklarının artması için Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fatma KOÇ danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından projemiz sergilenecektir.

İşitme engellilerin yaşadığı zorlukları araştırmak. Sağır, ağır işiten, koklear implant kullanan işitme engelliler ve CODA(annesi veya babası isitme engelli olan çocuklar) hakkında bilgi toplamak Işitme engellilerin engellerini belli edecek olan tasarım araştırması yapmak amacıyla yürütülen TUBİTAK 4006 projemiz Danışman Nurhan Yaşar Yalçınkaya ve öğrencileri tarafından sergilenecektir.
03-06-2021

Yayın: 03.06.2021 - Güncelleme: 06.11.2023 14:31 - Görüntülenme: 697