Multilanguage learning to know projemizin Türkiye hareketliliği

ERASMUS + Programı KA229 Okullar Arası Değişim Ortaklıkları kapsamında, 2019-1-BG01-KA229-062252_3" numaralı "Multilanguage learning to know" isimli projemizin ikinci Öğrenme, Öğretme ve Eğitim faaliyetlerine okulumuz Siyavuşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak başladık. İlk gün ortak okullarımız Türkiye, Çekya ve Bulgaristan ekibi okulumuzda, Portekiz ekibi uzaktan eğitim faaliyetlerine iştirak etti. Ülkemizin, şehrimizin, okulumuzun ve projemizin tanıtımıyla başlayan etkinliklerimiz, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaretimiz ile devam etti. Projemiz kapsamında katılımcı öğrenci ve öğretmenlerimiz, akademik ve kültürel paylaşımlarda bulunarak farklı diller öğrenmekte, kültürel ve uluslararası işbirliğine katkı sağlamaktadırlar.

29-11-2021

Yayın: 29.11.2021 - Güncelleme: 06.11.2023 14:12 - Görüntülenme: 170