Multilanguage learning to know projemizin Türkiye hareketliliği 4. gün

ERASMUS + Programı KA229 Okullar Arası Değişim Ortaklıkları kapsamında, okulumuz İngilizce Öğretmeni Sevilay Ergin sorumluluğunda yürütülmekte olan "Multilanguage learning to know" projemizin 4. Günü etkinliklerine Türk Tarihi ile ilgili önemli bilgiler verildi.

19. yüzyılda çağın yenilenme ve modernleşme rüzgârının etkisi ile bugün İstanbul'un en büyük üçüncü saray yapısı olma ünvanına sahip olan Dolmabahçe Sarayı ziyaret edildi.

Daha sonra, jeopolitik konum açısından önemli bir yere sahip olan İstanbul Boğazı, en önemli özelliği olan Avrupa kıtası ile Asya kıtasını birbirinden ayıran, sınır konumunda olan bir geçit olması özelliğiyle misafirlerimize Boğaz Turu deneyimi yaşatıldı.

Son olarak, farklı kültürlere ev sahipliği yaparak yüzlerce yıllık birçok tarihi yapıyı barındıran Balat ve çevresindeki önemli yapılar ziyaret edilerek projemizin dördüncü günü çalışmaları tamamlanmıştır.

03-12-202103-12-2021

Yayın: 03.12.2021 - Güncelleme: 06.11.2023 14:12 - Görüntülenme: 248