Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor

• Öğrenci Belgesi Sorgulama

• Üniversite e-Kayıt

• Adli Sicil Kaydı, Dava Dosya Sorgulama

• Adres Değişikliği  Gibi pek çok hizmet www.turkiye.gov.tr üzerinden  sunulmakta olduğu ve  e-Devlet Kapısı Sosyal Medyada

• facebook.com/e-Devlet  Kapisi

• twitter.com/@ekapi

Facebook ve Twitter da e-Devlet Kapısı'ndan sunulan hizmetler ile ilgili bilgilere erişebilecekleri  ve e-Devlet Kapısı ile ilgili  sorularını  160 numaralı çağrı merkezini  arayabilcekleri anlatıldı.

Ve ayrıca siber güvenliğin önemi, siber zorbalığa karşı dikkat edilmesi gerekenler, siber dünyada karşılaşılabilecek tehlikeler ve bu tehlikelere karşı alınabilecek güvenlik önlemleri anlatıldı.

27-02-2022

Yayın: 27.02.2022 - Güncelleme: 06.11.2023 14:00 - Görüntülenme: 167