Erasmus KA229 Projeleri Öğrenci Seçimi

Projede görev almak isteyenler aşağıdaki kriterleri dikkatlice okuduktan sonra formu doldurmak için tıklayınız

"MULTILANGUAGE LEARNING TO KNOW" ve "WOMEN AND WELFARE" İSİMLİ ERASMUS+ KA229 PROJELERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN 14 ASİL, 2 YEDEK, TOPLAM 16 ÖĞRENCİ SEÇİLECEKTİR.

KATILIMCI ÖĞRENCİ SEÇİMİ ADİL VE ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE YAPILACAKTIR.

KATILIMCI ÖĞRENCİ SEÇİM KRİTERLERİ

1. Son döneme ait ortalama başarı puanı (Pandemi döneminde uygulanan uzaktan eğitim sonucu tüm öğrencilerin ortalaması eşit olduğu için, bu seçimlerde genel başarı ortalamasını içeren I. Dönem I. Yazılı ortalamaları baz alınacaktır. )

2. İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonucu

3. Yeterlilik Sınavına göre Sözlü Mülakat Sonucu

4. eTwinning projelerinde aktif olarak yer almış olmak ( +10 puan )

5. Afiş , broşür hazırlamak için yeterli bilgisayar becerisine sahip olabilmek

*Yukarıdaki kriterlere göre oluşan toplam puanlar sonucunda en üst puan üzerinden sıralama oluşacaktır. Sıralama oluştuktan sonra aşağıdaki şartlara göre öğrenci seçimi tamamlanacaktır. Aşağıdaki maddeler, belirleyici olması açısından önemi vurgulanmaktadır. Birden fazla öğrencinin toplam puanının eşit olması halinde Öğretmenler Kurulu kararı esas alınacaktır.

a) Veli Onayı

b) 2 doz Biontech aşısı olduğuna dair aşı kartına sahip olmak ( Seçilen öğrenciler henüz aşı olmamışsa yolculuk tarihine kadar veli onayı ile aşılarını olabileceklerdir. )

c) Okul kurallarına uyumlu olmak

d) Disiplin suçu işlememiş olmak

e) Öğrenci hakkında öğretmen görüşlerinin olumlu olması

NOT: Bu seçim kriterleri yalnızca bu hareketlilik için geçerli olup diğer hareketlilikler öncesi gelişen yeni durumlara göre seçim kriterleri güncellenecektir.

Bu belge Proje Yürütme Ekibi tarafından hazırlanıp Öğretmenler Kurulu ile görüşülerek onaylanmıştır.

Projelerle ile ilgili detaylı bilgi almak için aşağıda ismi yazılı öğretmenlerimiz den bilgi alabilirsiniz.

Women and Welfare Projesi için Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Fatma KOÇ

Multilanguage learning to know Projesi için İngilizce Öğretmenimiz Sevilay ERGİN

Yayın: 15.03.2022 - Güncelleme: 15.03.2022 15:10 - Görüntülenme: 509