Ekm

AFAD Eğitmeni Hatice ERASLAN tarafından 1 Ekim 2019'da Konferans salonumuzda öğretmenlerimize eğitim verilmiştir.

May

23 Nisan Çocuk Bayramımız Çocuk Gelişimi bölümü öğretmenleri ve öğrencilerinin emekleriyle görsel bir şölene dönüştü. Anasınıfı öğrencilerimiz bu gü1ne heyecanlı başladılar. çeşitli etkinlikerl yapıldı. Yüz boyama etkinliği ile eğlenen öğrencilerimiz günün tadını çıkardı. Gleceğimiz çocuklarımızdır felsefesini ele alan okulumuz güzel nesiller yetiştimek için her daim çalışmaktadır. Çocuklar bayramınız kutlu olsun

May

Okul Sanayi İşbirliği Kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür ,Yiyecek İçecek Sektörünün Temsilcilerinden Süleyman Köskeroğlu,Mehmet Yıldırım,Ramazan Çoşkun, Komşu okul müdürleri İrfan Özer,Hasan Baştürk´ü ağırladık. Verdikleri katkı için şükranlarımızı sunarız. Okulumuza her daim bekleriz.

Nis

Futsal takımımız ilçede birinci oldu,gururla sunarız. Emeği geçen öğretmenlerimze teşekkür ederiz,öğrencilerimizin başarıları daim olsun.

Nis

Okulumuz eski öğrencilerinden Neşe Kopuz İstanbul üniversitesi öğretim görevlisi unvanıyla okulumuzu ziyaret ederek bir konferans düzneledi. Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerimize ilham kaynagı oldu. Kendilerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Mezun ettiğimiz öğrencilerimizi de ileriki yıllarda güzel yerlerde görmek isteriz.

Nis

11 ve 12.sınıf öğrencilerimize "Sıfırdan Başlamak" konulu seminer kadın girişimcimiz Firuzan Zeynep CENGİZ tarafından verilmiştir. Öğrencileriz ilgi ile dinlemiştir. Kendilerine ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Bahcelievler Dede Korlut Anadolu Lisesindan on beş öğrencimizi okulumzuda ağırladık. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürülüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Projelerinden Atölye Buluşmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.