Nis

Uygulama sınıflarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Nis

El Sanatları Teknolojileri Alanı öğretmenlerimizin öncülüğünde Tasarım Beceri Atölyesinde "Ebru Sanatı Uygulaması" öğrencilerimizin katılımıyla devam ediyor.

Nis

Çedes kapsamında Din Kültürü öğretmenlerimiz ile birlikte tüm öğrencilerimizin katılımıyla ramazan kolisi hazırlandı. Her sınıf bir koli hazırlayarak etkinliğe katkı sağladı. Koliler hazırlanırken öğrencilerimiz ufakta olsa koliye birşey koyarak yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini hatırladı. Okulumuzdaki ihtiyaç sahibi öğrenciler tespit edilerek Okul Müdürümüzün katkılarıyla ramazan kolileri evlerine bırakıldı. Bu etkinliğe katkı sağlayan başta Din Kültürü öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, desteklerini bizden esirgemeyen Okul Müdürümüz Ahmet Akdemir’e teşekkür ederiz.

Nis

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrenci ve öğretmenlerimiz "Emirgan Korusu ve Lale Festivali" gezisi düzenledi.

Nis

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerinin derste yapmış olduğu ürünlerden oluşan “Kağıt Hamurundan Kanvas Tablo” çalışmaları okul girişinde sergilendi.

Nis

"19-25 Mart Kitap ve Kütüphaneler Haftası" kapsamında okulumuzda farkındalık çalışması olarak pano düzenlendi ve kütüphanemizde farklı zamanlarda öğrencilerimiz kitap okuma saati yaptı.

Nis

İstanbul Valiliğimizin uhdesinde yürütülen "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz kütüphanemizde kitap okuma etkinlikleri gerçekleştirdi.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde özel eğitim sınıfımız pano hazırladılar.

Nis

Öğrenci meclisimizin Mart ayı çalışmaları kapsamında; pati dostumuz Siya’nın bakımı ve hayvanların yaşamımıza pozitif duygusal gelişimini destekleyici farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Kutadgu Bilig" okumaları kapsamında Anlamını Bul ve Kare Bulmaca etkinliği, Nesne Tasarımı Sergisi yapılarak mart ayı etkinlikleri tamamlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Moda tasarımcısı stilist ve yazar Nur Sezgin okulumuzu ziyaret ederek moda tasarım öğrencileri ile bir araya geldi. Sezgin hazırladığı sunumun yanı sıra gerçekleştirdiği workshopla mesleki deneyimlerini uygulamalı olarak öğrencilere aktardı. Sezgin sunumunda silüet çizim ve giydirme teknikleri ile kumaş renklendirme üzerine bilgiler verdi. Moda tasarımın her zaman geçerli bir meslek olduğunu belirten Sezgin değerli bilgi ve deneyimleri ile öğrencilerimize ilham kaynağı olmuştur. Kendisine okulumuza yaptığı ziyaretten ve paylaştığı değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Karabük ilinde düzenlenen Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Elif Nur Kılınç Genç Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bahçelievler Belediyesi işbirliğiyle Bahçelievler Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize "Kuleden İniş ve Tırmanma ile Afet Farkındalık Eğitimi " verildi.  Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Olası bir deprem esnasında nasıl davranılması gerektiğinin öğretilmesi amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikata anasınıfı öğrencilerimiz dahil tüm öğrencilerimiz ve personel katıldı. Öğrenci ve personelimiz sınıfları ve katları 3 dakika içerisinde boşaltarak bahçede toplandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde şehitlerimizi saygıyla anarken zaferin coşkusunu yaşadık. Öğrencilerimiz okul bahçesinde gerçekleşen törenin yanısıra destansı bu zaferin kahramanlarını yad eden afişler ve dönemin dünya gazetelerinde yer almış Çanakkale Savaşı haberlerine dair gazete küpürlerinden oluşan bir pano hazırladı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.