Finlandiya Hareketliligi

Finlandiya Hareketliligi için okul web sitesinden ve okulun sosyal medya hesaplarindan öğrenci seçimi yapılacagi duyuruldu.Okul web sitesinde Google Form linki yayınlandı ve formu dolduranlarla ingilizce mülakat yapıldi. Seçilen ogrencilerimiz Ela BİLGİÇ , Aylanur TOPDEMİR , Ayça DİKBAŞ , Sudenaz  SAĞLAM.

Öğrencilerimiz ve velilerimize toplantı yapılarak hem proje hakkında hemde Finlandiya Hareketliligi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Projemizin görev listesini görmek için tıklayıniz.

Öğretmenlerimiz Fatma KOÇ ve Cihat Mert ERDOĞAN danışmanlığında Women and Welfare Erasmus Projesinin 5. hareketliliği olan Finlandiya için öğrencilerimiz Ela BİLGİÇ , Aylanur TOPDEMİR , Ayça DİKBAŞ , Sudenaz  SAĞLAM calismalarini tamamladılar.Yapilan çalışmalar

1. Proje için Polonya hareketliliginde hazirlanan ebook 2 bölümünde yeralan anketin sunumu hazırlandı ve Finlandiya da yapılacak sunum için çalışıldı

2. Proje ile ilgili afiş ve broşür çalışmaları yapıldı

Yayın: 12.02.2022 - Güncelleme: 19.10.2023 15:07 - Görüntülenme: 238